VEB DIZAJN

Smartchange

Ja sam magistar komunikologije i NLP master i coach. Vjerujem da malim promjenama u razmišljanju i navikama možemo da napravimo velike promjene u kvalitetu života i moja misija je da pomognem pojedincima da te promjene postignu. Znam da se najbolje stvari u životu kriju odmah iza granica zone komfora i pružam podršku svima onima koji se odvaže da krenu na to hrabro putovanje.

Detalji

Klijent: Smartchange
Datum: Septembar 2017
Veb sajt: www.smartchange.me

Diplomirala sam novinarstvo i komunikologiju, a nakon toga sam završila i master studije iz oblasti komunikologije. Pokrenula sam projekat Smart Change tokom 2014. godine, sa prvobitnom idejom promocije koučinga. Kako sam ja napredovala tako je i Smart Change rastao i razvio se u mrežu za lični razvoj i u moj posao iz snova. Od tada do danas sam sarađivala sa više crnogorskih organizacija (Lovćen osiguranje, Doding enterijeri, Crveni krst Crne Gore, Pedijatrijska ordinacija Doktorica Mica, Savez slijepih Crne Gore, i drugi) i iza sebe imam bogato iskustvo u individualnom koučingu.

Idejno rješenje

Za Jelenu iz SmartChange-a smo izradili WordPress sajt i prilagodili ga njenom biznisu. Jeleni je trebao sajt gdje će ljudi moći bolje da se upoznaju sa njenim biznisom i da samu nju priblži više njenim klijentima. Njen sajt postiže odličnu konverziju i na njemu možete naći njene kvalitetne blogove.

Pin It on Pinterest